Zonwering VvE

Zonwering VvE

Collectief uw zonwering, raamdecoratie en horren aanschaffen geeft uw leden, van uw VvE-gebouw, mooie voordelen.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en de voordelen met u te bespreken. Bij het collectief aanschaffen van onze producten komen er vele wensen en mogelijkheden kijken. Maar samen komen we daar wel uit. Doordat wij een totaal concept aan producten hebben kunnen we uw leden zowel de zonwering voor binnen als voor buiten aanbieden. Zonwering moet er niet alleen goed uit zien, maar u moet er ook profijt van hebben.

Als VvE wilt u graag dat u pand een uniforme uitstraling krijgt. Door diverse pakketten samen te stellen maken we een voorselectie van de mogelijkheden. Voor de leden is er een mooie financieel voordeel te behalen omdat wij meerdere producten in één keer kunnen leveren en monteren.

Wanneer een VvE in een vroegtijdig stadium zijn leden op de hoogte weet te stellen van een afgesproken voordeel valt er nog veel meer voordeel te behalen. Denkt u maar eens aan de inrichting van de woningen van de leden: gordijnen, raamdecoratie (binnenzonwering) en insectenhorren. Bent u bestuurder van een VvE? Aarzel dan dus niet en nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek.