Diensten

Verkoop

Tijd voor iets nieuws? Je bent hier aan het juiste adres. Bij Home & Window Lifestyle hebben wij een breed aanbod voor indoor- en outdoor producten. Hieronder een kleine impressie van onze mogelijkheden.

Verkoop van zonwering

Of je nu op zoek bent naar een knikarm zonnescherm, screens of rolluiken bij Home & Window Lifestyle hebben wij een breed aanbod. Je kiest zelf het model, de kleuren en het soort bediening. Wij regelen de rest. Zo heb je er geen omkijken naar en kun je snel genieten van deze nieuwe producten.

Verkoop van garagedeuren

Ben je op zoek naar garagedeuren? Ook daarin kunnen wij je volledig van dienst zijn. Diverse systemen, modellen en merken kunnen wij aanbieden en plaatsen. Door de installatie  zorgen wij ervoor dat je snel gebruik kunt maken van de nieuwe garagedeuren.

Verkoop terrasoverkappingen

Een nieuwe terrasoverkapping zorgt ervoor dat je langer buiten kunt blijven zitten, Met een heater kun je zelfs het hele jaar door buiten doorbrengen. Een terrasoverkapping kan geplaatst worden met en zonder wanden en verschillende dakbedekkingen. Vraag ons gerust om advies!

Toe aan iets nieuws? Wij staan voor je klaar, komen graag bij je langs om te laten zien wat de mogelijkheden zijn.We geven je graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken.

Het verkoopproces

  •  Je neemt contact met ons op
  •  We maken samen een afspraak
  •  Tijdens het gesprek bespreken we de mogelijkheden
  •  Wij maken een passende offerte
  •  Na akkoord maken we een afspraak voor plaatsing
  •  Na 2 maanden komen we nog even langs om te kijken of alles naar wens is.